Ζώδια

Οι προβλέψεις της Παρασκευής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Θα μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα για κάτι που φοβόσασταν πριν καιρό και αφορά την προσωπική σας ζωή. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί

Ταύρος: O τομέας των αποκτημάτων και της ύλης, είναι πολύ βασικός για σας και σήμερα θα νιώσετε πολύ τυχεροί λόγο ευνοϊκών ξαφνικών αλλαγών. Αν κάτι σήμερα θα σας κάνει να χαμογελάσετε, σίγουρα είναι η ήρεμη προσωπική ζωή, ή ένα ενδιαφέρον μήνυμα από άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Η μέρα αυτή είναι σημαντικά για σας. Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα προσωπικό θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σας. Το βράδυ η οικογένεια θα σας απασχολήσει έντονα.

Καρκίνος: Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ότι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα υγείας δικά σας, ή και κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου, θα σας προβληματίσουν. Μία πρόσκληση για γεύμα θα σας δώσει χαρά.

Λέων: Η Σελήνη σήμερα θα δώσει νέα πνοή σε ένα οικονομικό θέμα που σας είχε το τελευταίο διάστημα δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να περάσουν μία όμορφη και αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα και πιθανόν να κάνουν σημαντικές γνωριμίες.

Παρθένος: Μπορεί να δείτε κάποια θέματα προσωπικά και επαγγελματικά να ανθίζουν και πάλι, μετά από μία περίοδο κάμψης. Πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να νιώσετε ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλουστεύεστε αυτά που θέλετε και χειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις, ώστε να μην βρείτε εμπόδια.

Ζυγός: Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και νοιώθετε όμορφα μαζί τους. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να βγείτε ισορροπίες σε κάποιο σημαντικό σας θέμα που αφορά πρόβλημα της υγείας σας.Ένα ήσυχο βράδυ με καλούς φίλους.

Σκορπιός: Οικονομικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό και ίσως να πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες πριν απαλλαγείτε από αυτά. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι γεμάτη πάθος και νέες αποκαλύψεις με το πρόσωπο που σας έχει μαγέψει.

Τοξότης: Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα. Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο συντρόφων και αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και αναβλητικούς.

Αιγόκερως: Σήμερα θα μπορέσετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας ξεκουράσει και θα νιώσετε υπέροχα. Βρείτε έναν κοντινό και όμορφο προορισμό και ξεκουραστείτε γιατί πραγματικά το έχετε πολύ ανάγκη μετά από το δύσκολο πρόγραμμα της εβδομάδας που πέρασε.

Υδροχόος: Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που συμμετέχοντας θα κάνετε την διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από φιλικό σας πρόσωπο για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

Ιχθύς: Η κοινωνική σας καταξίωση και επαγγελματική σας άνοδο, πολύ πιθανόν να παρουσιάσει μία ευκαιρία. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρις φορές πριν αποφασίσετε κάτι.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa