Η εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου Αλβανού χθες το βράδυ σε πολυσύχναστο σημείο του Βύρωνα έχει προκαλέσει σοκ!

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της αλβανικής μαφίας. Το 32χρονο θύμα μπορεί να μην είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές, αλλά ήταν γνωστό στις αλβανικές αρχές και φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας στην Αλβανία και πυροβολισμών σε κλαμπ επίσης της Αλβανίας πριν μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με το αλβανικό top-channel.tv, αυτός είναι ο 32χρονος που δολοφονήθηκε χθες στον Βύρωνα:


Οι κινήσεις των εκτελεστών του 32χρονου ήταν μελετημένες, όπως φαίνεται, καθώς μια μηχανή τον πλησίασε την ώρα που είχε σταθμεύσει σε κεντρικό δρόμο του Βύρωνα, σταμάτησε στο παράθυρο του οδηγού και τον εκτέλεσε. Στο κάθισμα του συνοδηγού καθόταν η 37χρονη σύντροφός του, που έγινε αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως τραυματίστηκε και η 37χρονη, τελικά η γυναίκα λιποθύμησε, ενώ τα αίματα που είχε επάνω της ήταν του θύματος.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, σε κοντινή απόσταση βρισκόταν και ο γιος του ζευγαριού που είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να ψωνίσει κάτι από διπλανό μαγαζί. Κατά άλλες πληροφορίες, το παιδί έπαιζε στο πάρκο, και το ζευγάρι είχε μόλις φθάσει στο σημείο για να το πάρει.

Μαρτυρίες για τη μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον ΑΝΤ1, οι κάτοικοι της περιοχής αρχικά νόμισαν ότι ήταν βεγγαλικά για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, καθώς μόλις είχε ολοκληρωθεί ο χθεσινός αγώνας. Ωστόσο, βγαίνοντας έξω βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Όπως είπε: «Περιμέναμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και θεωρήσαμε ότι είχε σχέση με πανηγυρισμούς. Ήταν 3-4 τουλάχιστον πυροβολισμοί. Μετά είδαμε τον κόσμο να τρέχει έντρομος στην πλατεία. Βγήκε η κοπέλα από το αυτοκίνητο να πάρει το παιδί από την πλατεία. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο. Ο ένας κατέβηκε από τη μηχανή, πυροβόλησε και αμέσως ανέβηκε και έφυγε. Ήταν δύο στη μηχανή, όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Σχεδόν δεν σταμάτησε καθόλου η μηχανή».

Και άλλος κάτοικος, μάλιστα, ανέφερε πως στην αρχή οι παρευρισκόμενοι νόμιζαν πως οι πυροβολισμοί ήταν βεγγαλικά ή κροτίδες λόγω της χθεσινής νίκης του Ολυμπιακού, ωστόσο λίγο αργότερα αποκάλυψαν το έγκλημα που διαπράχθηκε.

Η σύντροφος του θύματος δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε μόλις διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια της και φώναζε, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, σε απόσταση 10 μέτρων βρίσκονταν δύο μικρά παιδάκια. Αμέσως μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν βγήκαν κάποιοι και τα μάζεψαν.

Άλλος, πάλι, αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τη μαφιόζικη εκτέλεση, ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους: «Ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς. Νομίζαμε ότι ήταν δυναμιτάκια για το Πάσχα, αλλά πετάχτηκε ο κόσμος και καταλάβαμε ότι κάτι έγινε. Τρέξαμε και είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε για βοήθεια. Ήρθαν να πάρουν το παιδί από το πάρκο που έπαιζε».

Οι ελληνικές αρχές συλλέγουν καταθέσεις, με βασική εκείνη της συντρόφου του θύματος, ενώ αναζητούν και τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας, έτσι ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη και στην ταυτότητα των εκτελεστών.