Τα αστεία σχόλια του τραγουδιστή και ο χορός της Δέσποινας Βανδή
Με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για χιούμορ βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, μαζί με την Δέσποινα Βανδή σε συναυλία στην Κρήτη, όπου τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο λαϊκός τραγουδιστής δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία ελέγχεται, και θέλησε για ακόμη μια φορά να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Κατά τη διάρκεια που βρισκόταν on stage με τη Δέσποινα Βανδή, κάτι παρατήρησε στην πίστα και με περιπαικτικό τρόπο είπε: «τι είναι αυτά παιδί μου λεφτά; Άστα μου χρειάζονται εμένα αυτό τον καιρό», με το κοινό να χειροκροτεί και να γελά, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Summer’s Cool».
Η Βανδή «χάρισε» ένα ζεϊμπέκικο στον Μπισμπίκη
Από την πλευρά της η γνωστή τραγουδίστρια χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, το οποίο αφιέρωσε στον σύντροφό της, λέγοντας: «Για ‘σένα Βασίλη».

