Από τις 24 Ιουλίου το γνώριζε
Τα λεγόμενα του Σωκράτη Φάμελλου πως ενημερώθηκε μόλις χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη για τις σκέψεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να τον αντικαταστήσει από πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου.
Νωρίτερα ο κ. Φάμελλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ περιγράφοντας το πώς του γνωστοποιήθηκε η απόφαση του προέδρου είπε ότι επικοινώνησε μαζί του χθες το πρωί ώστε να προετοιμαστούν ενόψει της συνεδρίασης, αλλά ο κ. Κασσελάκης «με ενημέρωσε ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγή προεδρείου».
«Μέχρι τις 11.30 η ώρα χθες το πρωί δεν γνώριζα τίποτα. Για τη συνεδρίαση της ΚΟ ενημερώθηκα όπως όλοι οι βουλευτές», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τι απαντούν πηγές της Κουμουνδούρου στον Σωκράτη Φάμελλο
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Παππά, πηγές της Κουμουνδούρου έκαναν το εξής σχόλιο: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ενημερώσει τον Σωκράτη Φάμελλο από τις 24 Ιουλίου ότι σκέφτεται να τον αντικαταστήσει».

