Στον εισαγγελέα ο δράστης την ώρα που θα κηδεύεται η Δώρα
Στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας οδηγείται σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας, την οποία το απόγευμα της Δευτέρας πυροβόλησε εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα, με ένα περίστροφο που κατείχε παράνομα.
Ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, δίνοντας την εκδοχή ότι προηγήθηκε τσακωμός μεταξύ τους, θέλοντας να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.
Πριν από τη δολοφονία, φέρεται να την απειλούσε μέσω μηνυμάτων, παρά το γεγονός ότι από τον περασμένο Σεπτέμβρη που είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι να μην την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων καθώς και να μην επικοινωνεί μαζί της.
Αν και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γυναίκα αστυνομικός από τμήμα ενδοοικογενειακής βίας επικοινωνούσε με την 43χρονη, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν τηρούνταν οι περιοριστικοί όροι, εκείνη δεν ζήτησε βοήθεια.
Ο 30χρονος συλληφθείς φαίνεται πως είχε μελετήσει τις κινήσεις του και είχε πάρει την απόφαση να τη σκοτώσει. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι Αρχές, καθώς αν και του είχαν αφαιρεθεί στις 6/9/2024, από αστυνομικούς του τμήματος Θέρμου, τα τρία όπλα που είχε και είχαν ανακληθεί οι σχετικές άδειες, εκείνος έψαξε και αγόρασε παράνομα το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε εξ επαφής την πρώην σύντροφό του.
Η κηδεία της 43χρονης Δώρας θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στο Δοκίμι Αγρινίου.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

