Αξιέπαινη προσπάθεια τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών
Όχι ένα τμήμα, ούτε καν ένα σχολείο, αλλά 14 ολόκληρα σχολεία της Αλεξανδρούπολης τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η οποία γιορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου, τραγουδώντας το «Κανένας Μόνος», του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μαζεύτηκαν όλα τα σχολεία μαζί και πέρασαν το δικό τους μήνυμα, με έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο, για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, αλλά και να έρθουν πιο κόντα στα άτομα με αναπηρία, δείχνοντας πως ταυτόχρονα είναι όλοι ίδιοι και όλοι ξεχωριστοί.
Εκτός από τις φωνές τους ένωσαν και τα χέρια τους και το αποτέλεσμα βγήκε εκπληκτικό.
@news247gr 🌹 3.12, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και οι μαθητές από 14 σχολεία της Αλεξανδρούπολης ένωσαν τις φωνές τους κάνοντας παράλληλα τη νοηματική ❤️. 🎥E-evros.gr #αμεα #αλεξανδρουπολη ♬ πρωτότυπος ήχος – NEWS 24/7

