Νέα στοιχεία αναφορικά με τη φρικιαστική υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποιήση των τεσσάρων παιδιών του και της συζύγου του, έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας.
Όπως αποκαλύφθηκε στην χθεσινή (10/12) εκπομπή του LiveNews, ο αστυνομικός της Βουλής είχε κλειδώσει το laptop του καθώς και τα usb στικάκια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν τον φορητό υπολογιστή του αστυνομικού, αλλά και να αποκρυπτογραφήσουν τα στικάκια.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί υλικό παιδικής πορνογραφίας, αλλά μόνο βίντεο του ίδιου σε ερωτικές συνευρέσεις με τη σύζυγό του. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής έχει εντοπίσει στο σώμα της 12χρονης κόρης του ζευγαριού «εντομές επί του παρθενικού υμένα, η αλλιώς ρήξη του υμένα» εύρημα συμβατό με σεξουαλική κακοποίηση.
Οι Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να κρύβονται πολλά περισσότερα πίσω από τις συγκλονιστικές καταγγελίες και αυτός είναι ο λόγος που γίνονται έρευνες στο dark web για πορνογραφικά βίντεο του ίδιου είτε με την σύζυγό του είτε με τα παιδιά.
Εξετάζεται, δε, το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος μεσάζοντας, ο οποίος έπαιρνε το υλικό και το διακινούσε έναντι αμοιβής. Παράλληλα, ελέγχεται αν υπάρχει, μεταξύ άλλων, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.
Σημειώνεται πως ο 45χρονος αστυνομικός της Βουλής, που βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, έχει ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση της συζύγου του.

