Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Ολοκληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος και ο πρωτότοκος γιος του, ο Παύλος ντε Γκρες τίμησε τη μνήμη του μέσω ανάρτησης στα social media.
Η ανάρτηση του Παύλου
«Αιωνία σου η μνήμη πατέρα», έγραψε στη λεζάντα.
View this post on Instagram
Σημειώνεται ότι το μνημόσυνο για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωσταντίνου, ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 12 Ιανουάριου στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Σωτήρος στο Τατόϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η τέως βασιλική οικογένεια δεν θα παραστεί.
«Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μνημόσυνο ούτε την Κυριακή, λόγω κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενός θέματος υγείας όπως πληροφορούμαστε από τη βασιλική οικογένεια», ανέφερε ο Ανδρέας Καραγιάννης σχετικά με το μνημόσυνο του τέως που αναμένεται το επόμενο διάστημα.

