Ίσως, στα συγκεκριμένα αρχεία βρίσκεται κάποια μαθήτρια του από το παρελθόν
Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του καθηγητή Γυμνασίου στον Άλιμο, ο οποίος προφυλακίστηκε για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθήτριάς του. Ο 52χρονος βρίσκεται πλέον στη φυλακή, ωστόσο η έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την υπόθεση, συνεχίζεται.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στον φορητό υπολογιστή του κατηγορούμενου καθηγητή εντοπίστηκαν φωτογραφίες με γυμνά ανήλικα κορίτσια, τις οποίες μάλιστα είχε ταξινομήσει και κατά ηλικία.
Οι αστυνομικοί εμφανίζονται ανήσυχοι για το γεγονός πως ίσως στα συγκεκριμένα αρχεία βρίσκεται κάποια μαθήτρια του από το παρελθόν και γι’ αυτό το λόγο επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα ανήλικα κορίτσια. Την ίδια ώρα, ανοίγει ο δρόμος για να ζητηθεί από την Εισαγγελία η έκδοση παραγγελίας για να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες, αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου ώστε να διαπιστωθεί το εύρος της δράσης του.

