Πλήθος επισκεπτών στην έκθεση που εντυπωσίασε
Πλήθος επισκεπτών κατέκλυσε το χώρο της ΔΕΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την 13η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία Zootechnia, το μεσημέρι της Κυριακής.
Οικογένειες και παρέες νέων «πλημμύρισαν» τη ΔΕΘ στην τελευταία ημέρα της Zootechnia. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον στο Pet Festival που πραγματοποιείται παράλληλα αλλά και στο Περίπτερο 17, όπου έχει διαμορφωθεί ένας μεγάλος στάβλος με άλογα.
Αξίζει να σημειωθεί πως και εκτός του περιπτέρου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα άλογα να καλπάζουν επιβλητικά σε ένα μοναδικό θέαμα.
Η 13η Zootechnia πραγματοποιήθηκε με 954 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από 49 χώρες και τη συμμετοχή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και επιχειρήσεων. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, «η φετινή Zootechnia είναι μια πλατφόρμα συνάντησης και καινοτομίας του κλάδου, ενώ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και αναζήτηση εμπορικών συνεργασιών».

