«Σφαγή» στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωϊνό» με την αντίδραση
της συντρόφου του Μάστορα
Ένταση έφερε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μεταξύ του ίδιου και του πάνελ του, ένα ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση του Χρήστου Μάστορα που «πιάστηκε» από τις αρχές με υψηλή κατανάλωση αλκοόλ στο αίμα του Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, να σχολιάσει το θέμα και να πει πως νιώθει.
Ως δημοσιογράφοι έχουμε πλήρη επίγνωση πως μπορεί κάποιος να ενοχληθεί ή να νιώσει αμήχανα και να μη θέλει να μιλήσει ειδικά για κάτι που δεν τον αφορά άμεσα. Επίσης μη γελιόμαστε πάνω – κάτω τις τελευταίες μέρες που έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι πάνω από 50% των οδηγών έχει πιαστεί να ξεπερνά το όριο στο αλκοτέστ ή σε ταχύτητα. Δεν το δικαιολογούμε, προφανώς, είναι άκρως επικίνδυνο και αφού στην τελική δε σκέφτεσαι εσένα, σκέψου πόσους μπορείς να φέρεις σε κίνδυνο. Απλά σημειώνουμε πως δεν κάνουμε διακρίσεις είτε είσαι διάσημος είτε όχι, είναι μία πράξη που πρέπει να πάρει την αντίστοιχη συνέπεια της, πριν γίνει συνήθειο και αποβεί μοιραία.
Ωστόσο, η Καληφώνη «έφερε» την διαμάχη στο πλατό της εκπομπής απατώντας στο ερώτημα «Τρομάξατε;», «Τρομάζω που είστε εσείς κάτω από το σπίτι μου», καθώς ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, εξέφρασε την ενόχλησή του, προς την στάση της. Ήρθε σε αντιπαράθεση με τις κοπέλες από το πάνελ, η οποίες πήραν το μέρος της κοπέλας που δεν ήθελε να μιλήσει. σε αντίθεση με τον Λιάγκα που είπε πως «ο δημοσιογράφος μικρόφωνο κράταγε όχι όπλο για να φοβηθεί» και πως «η έπαρση είναι κακό πράγμα στους ανθρώπους».
Εν τέλει η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, ανέφερε πως θα μιλήσει μόνο μέσω από τα προσωπικά της μέσα κοινωνική δικτύωσης.

