«Συγγνώμη για όσα είπα στη Βουλή.Ήταν λανθασμένη επιλογή λέξεων»
Την πρώτη του απάντηση για το επεισόδιο που προκάλεσε στη Βουλή, όταν επιτέθηκε χυδαία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας και τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης.
Με ανάρτησή του στο Facebook μετά την επίμαχη φράση προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, «πήγαινε να κάνεις κανένα παιδί» ζητάει «συγγνώμη», ενώ αποδίδει το περιστατικό σε «συσσωρευμένο θυμό».
«Θέλω να ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για τα όσα είπα χθες στη Βουλή των Ελλήνων» έγραψε για να σημειώσει πως δεν εκφράζουν τις αξίες του, ούτε αντιπροσωπεύουν τις αρχές και την πορεία του.
Όπως ισχυρίστηκε «η συμπεριφορά μου ήταν προϊόν συσσωρευμένου θυμού, διότι η συγκεκριμένη πολιτικός μάς κατηγορεί συνεχώς ως δολοφόνους και εγκληματίες κακοποιούς».
«Σε κάθε περίπτωση», ξεκαθάρισε, «αυτό δεν δικαιολογεί την αντίδρασή μου και την έκφραση».
«Ήταν λανθασμένη επιλογή λέξεων, τη δεδομένη χρονική στιγμή και τίποτα παραπάνω» έγραψε, μεταξύ άλλων.

