Η ομάδα θα αγωνιστεί από στη Μπιλπάο
Τον πρώτο από τους δυο τελικούς θα δώσει απόψε στις 21.00 ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς πέταξαν από χθες για τη Χώρα των Βάσκων, όπου θα αντιμετωπίσουν απόψε την Μπιλμπάο στην πρώτη από τις δυο αναμετρήσεις που θα κρίνουν το ποιος θα κατακτήσει το FIBA Europe Cup.
Ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» Μάσιμο Καντσελιέρι είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν και οι 14 παίκτες της ομάδας, ενώ το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με πτήση τσάρτερ.
Σήμερα το πρωί η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco θα πάρει μία πρώτη γεύση από την Bilbao Arena, το γήπεδο όπου το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος τελικός του FIBA Europe Cup, απέναντι στη Surne Bilbao Basket.

