Συντετριμμένη η Θεανώ Φωτίου, παρουσία πολιτικών προσώπων και φίλων – Ακολούθησε αποτέφρωση στη Ριτσώνα
Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ρίζο, γιο της Θεανώς Φωτίου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η πρώην υπουργός εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτισε τον μονάκριβο γιο της, ενώ βαθιά θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα του γιου του Δημήτρη και της συντρόφου του Μαρίας. Πάνω στο φέρετρο είχε τοποθετηθεί κασκόλ της ΑΕΚ, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή.
Στην τελετή έδωσαν το «παρών» πολιτικά πρόσωπα από όλο το φάσμα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς και στελέχη της πολιτικής σκηνής όπως οι Αλέξης Χαρίτσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νάσος Ηλιόπουλος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Ρένα Δούρου, Ραλλία Χρηστίδου, Νίκος Βούτσης, Πάνος Σκουρλέτης, Πέττη Πέρκα, Ράνια Σβίγγου και Γιάννης Μουζάλας.
Παρούσα ήταν επίσης η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, καθώς και ο Στέφανος Τζουμάκας. Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, πολιτικά πρόσωπα και κόμματα.
Μετά την ολοκλήρωση της κηδείας, θα ακολουθήσει η αποτέφρωση του εκλιπόντος στη Ριτσώνα.















