Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη και τις στιγμές έντασης στον γάμο τους
Στις στιγμές ζήλιας που έχουν υπάρξει κατά καιρούς στη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντελίνα Βαρθακούρη, αναφέρθηκε η ίδια σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα περιστατικό από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Χάρη Βαρθακούρη.
Η παρουσιάστρια μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «AnesΤea The Podcast», περιγράφοντας τη δυναμική της σχέσης τους και εξηγώντας ότι η ασφάλεια που αισθάνεται δίπλα στον σύζυγό της της επιτρέπει να είναι απόλυτα ο εαυτός της, χωρίς πίεση και χωρίς την ανάγκη να δείχνει διαρκώς τέλεια.
«Η ζήλια είναι το αλάτι και το πιπέρι»
Αναφερόμενη στις εντάσεις και τις στιγμές ζήλιας στη σχέση τους, η Αντελίνα Βαρθακούρη σημείωσε πως θεωρεί ότι τέτοιες αντιδράσεις αποτελούν μέρος μιας ζωντανής σχέσης.
«Εγώ το λέω ότι θα ζηλέψω, όχι τρέλες, μην φανταστείς. Μην μου το παίζουν όλοι ότι καμία και κανείς. Αυτό είναι το αλάτι και το πιπέρι σε μία σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το περιστατικό που θυμούνται και γελούν
Η ίδια αποκάλυψε πως μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ζήλιας ήταν όταν είχε κλειδώσει τον Χάρη Βαρθακούρη έξω από το σπίτι.
«Η πιο αξιοσημείωτη ζήλια που έχω κάνει είναι ότι τον έχω κλειδώσει έξω από το σπίτι. Παλιά. Πάντα αξίζει τον κόπο, τα θυμόμαστε και γελάμε», είπε.
Παράλληλα, εξήγησε πως της αρέσει να βρίσκεται δίπλα σε έναν άνθρωπο που συνεχίζει να της προκαλεί έντονα συναισθήματα, ενώ σχολίασε και τον χαρακτήρα του συζύγου της.
«Το χειρότερο χαρακτηριστικό του Χάρη είναι η τεράστια ειλικρίνειά του. Το στόμα του λέει τα πάντα, δεν κρύβει τίποτα», ανέφερε.
Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για την περίοδο που εργαζόταν στην τηλεόραση, παραδεχόμενη ότι στο παρελθόν προσπάθησε να ακολουθήσει πρότυπα που πίστευε πως θα τη βοηθούσαν επαγγελματικά, χωρίς όμως το αποτέλεσμα που περίμενε: «Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Σημασία έχει εσύ τι κάνεις. Περπάτησα κι εγώ σε έναν δρόμο, να γίνω ξανθιά, γιατί αυτό θα πετύχει και θα το παίξω λίγο έτσι γιατί αυτό πουλάει. Μπούρδες. Απέτυχα. Αυτή είναι η αλήθεια».

