Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης συνεχίζει ασταμάτητος μετά το τέταρτο ευρωπαϊκό χρυσό
Νέα μεγάλη νίκη για τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Diamond League της Λωζάνης.
Μόλις λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για τέταρτη φορά με άλμα στα 8,44 μέτρα, ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και πρόσθεσε ακόμη μία σημαντική νίκη στη φετινή του συγκομιδή.
Ο Τεντόγλου είχε ήδη φτάσει στη Λωζάνη με την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, τα 8,66 μέτρα, που είχε σημειώσει στο Diamond League του Μονακό.
Περιορίστηκε σε δύο άλματα, 8.04 και 8,24 στη Λωζάνη – Πήρε το χρυσό
Η αποψινή επιτυχία επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 28χρονος Έλληνας άλτης, ο οποίος συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στη φετινή σεζόν, λίγες ημέρες μετά την ιστορική κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού ευρωπαϊκού τίτλου του.
Ο Τεντόγλου συνεχίζει να πετάει από βάθρο σε βάθρο — και η Λωζάνη προστέθηκε απόψε στη μακριά λίστα των μεγάλων επιτυχιών του.

