Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 76χρονος και η 21χρονη που κατηγορούνται για την υπόθεση θανάτου 82χρονου στην Ακτή Βουλιαγμένης, έπειτα από διαπληκτισμό που, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ξεκίνησε με αφορμή μια ξαπλώστρα
Στον 76χρονο, που φέρεται ως φυσικός αυτουργός, επιβλήθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο περιοριστικός όρος να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί. Κατά την απολογία του παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον 82χρονο και ότι υπήρξε σωματική επαφή, αρνήθηκε όμως ότι τον χτύπησε στο κεφάλι.
Για την 21χρονη, η οποία κατηγορείται για απλή συνέργεια, οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί στην Ακτή Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την υπόθεση, ο 82χρονος, απόστρατος ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 76χρονο και στη συνέχεια οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Λίγο αργότερα ο 82χρονος κατέρρευσε, έχοντας υποστεί ανακοπή.
Νοσοκόμα που βρισκόταν στην παραλία άρχισε αμέσως καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής του χώρου. Τις προσπάθειες ανάνηψης συνέχισε το πλήρωμα του ασθενοφόρου. Ο 82χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι συνθήκες της συμπλοκής και η ακριβής αιτία θανάτου αποτελούν αντικείμενο της δικαστικής διερεύνησης.

