«Με κάνετε να γελάω. Σας είπα, δεν μιλάω για τρέχοντα ζητήματα. Αυτό που μπορώ να σας πω, και μπορείτε να με πιστέψετε, είναι ότι όλοι οι σπουδαίοι παίκτες θέλουν να έλθουν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και δεν το λέω αυτό, για να απαντήσω σχετικά με τον Μέσι. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να τους αποκτήσουμε όλους, καθώς ήδη έχουμε ήδη μερικούς υπέροχους παίκτες. Βέβαια, ο Μέσι είναι ο Μέσι, ένας φανταστικός παίκτης».

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί στην γαλλική εφημερίδα «L` Equipe», αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τον 33χρονο Αργεντινό, να εντάσσεται στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, δεν έχουμε επενδύσει πολλά, εν μέρει λόγω της κρίσης στην υγεία. Αλλά κάναμε έναν τελικό και… μισό στο Champions League. Αυτό δείχνει ότι είμαστε εδώ. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Η κρίση στην υγεία έχει επηρεάσει τους πάντες. Αλλά αυτή η μεταγραφική περίοδος, θα είναι πιο ενεργή από τις προηγούμενες. Θα είμαστε παρόντες, έχουμε φιλοδοξίες για αυτό το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο «ισχυρός άνδρας» του γαλλικού συλλόγου.