Μετά την αυτοκτονία ενός 35χρονου αστυνομικού μέσα στο όχημα του, το μεσημέρι της Τρίτης, σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Δράμας.

Πιο αναλυτικά, ο 35χρονος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του περίπου στις 12 η ώρα, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε δώσει τέλος στη ζωή του με όπλο για αδιευκρίνιστούς μέχρι στιγμής λόγους. Διερχόμενος πολίτης εντόπισε τον αστυνομικό μέσα στο αυτοκίνητό του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 35χρονος αστυνομικός, που έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο, μέσα στο επιβατικό του αυτοκίνητο, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η βάρδιά του, υπηρετούσε  στο κέντρο συνοριακής φύλαξης ΠΡΟΚΕΚΑ, στο Παρανέστι της Δράμας.

Ο πατέρας του 35χρονου είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ η μητέρα του γνωστή στην πόλη της Δράμας, καθώς ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Ο νεαρός αστυνομικός, θα πήγαινε για υπηρεσία με το αυτοκίνητο του, όταν για άγνωστο λόγο επισκέφτηκε το χωριό Μαυρόβατα λίγο έξω από την Δράμα. Εκεί και για λόγους που ερευνούν οι συνάδελφοί του, έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο. Ο 35χρονος ήταν επίσης πρόεδρος μιας νεοσύστατης ποδοσφαιρικής ομάδας του “Πήγασου”.