Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά ο stand up comedian!
Μηνύματα μίσους δέχεται στα social media ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook ώστε να ξεκαθαρίσει την θέση του.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο μόνος λόγος που μια στο τόσο ασχολούμαι με κάποιον που με προτρέπει σε θάνατο (είναι πάρα πολλοί) δεν είμαι εγώ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Είναι για κάποιον άνθρωπο που μπορεί ένα τέτοιο σχόλιο να του αλλάξει τη ζωή, να τον οδηγήσει σε άσχημες σκέψεις κτλ. Δεν θα το κάνω για μένα για άλλη μια φορά. Εκ της διευθύνσεως. Τα λέμε, ένστολε Μάκη».
Μιλώντας για το περιστατικό στο «Summer’s Cool» ο stand-up comedian ανέφερε: «Γενικά δεχόμαστε άσχημα σχόλια, οκ… αλλά δεχόμαστε και σχόλια που σε προτρέπουν σε πολύ άσχημα πράγματα, όπως “πήδα από το μπαλκόνι να ησυχάσουμε”. Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιο για το οποίο αποφάσισα να κινηθώ νομικά. Με το πρόσχημα ότι είμαστε διάσημα πρόσωπα και πρέπει να τα ανεχόμαστε». «Εγώ δεν το ανέχομαι και μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου αλλά ένα παιδί εκεί έξω ίσως να μη μπορεί να το διαχειριστεί. Είπα στους δικούς μου: ένας κάθε φορά θα την πληρώνει», επισήμανε μεταξύ σοβαρού και αστείου.
«Απαντάω συνέχεια και τσακώνομαι με όλο τον κόσμο. Μου λένε κάποιοι: μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ο άνθρωπος. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν πάντα προς την αρνητική κατεύθυνση; Από πού κι ως πού να δίνω εγώ περιθώριο και συγχώρεση; Κάπου είναι και βαρετό συνέχεια», κατέληξε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

