Πολιτική

Μάρδας: Η χώρα εξακολουθεί να έχει επενδυτικό ενδιαφέρον

Εμμένει στην γνώμη του, οτι δηλαδή η χώρα παρουσιάζει ενδιαφέρον για υποψήφιους επίδοξους αγοραστές, ο υφυπουργός εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, τόνισε οτι υπάρχει κινητικότητα στους επενδυτικούς κύκλους, γεγονός που σημαίνει οτι υπάρχει κόσμος που ασχολείται με την Ελλάδα και μπορεί να αποτελέσει προσοδοφόρο έδαφος για επενδύσεις.

«Όταν μας καλούν στο εξωτερικό και βλέπουμε και έχουμε δει, μέχρι τώρα, περισσότερα από 100 από τα γνωστά funds, τους επενδυτικούς οίκους και μας ξανακαλούν και έχουμε αλληλογραφία και σε γενικές γραμμές υπάρχει μια κινητικότητα, αυτό δείχνει ότι η χώρα έχει ενδιαφέρον.»

«Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι το ακόλουθο: δεν χάνει κάποιος μια ώρα από το Χρηματιστήριο, ενώ βράζει το Χρηματιστήριο, να μας δεχτεί κάπου στην Αμερική ή στην Αγγλία, να βρεθούμε σε ένα τραπέζι να σηκώσουμε τα μανίκια, να δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται, να λύσουμε απορίες, κάποιος δεν χάνει τον χρόνο του, αν δεν έχει ενδιαφέρον».

«Οπότε, το σημείο εκκίνησης είναι ότι η χώρα εξακολουθεί και παρουσιάζει ενδιαφέρον. Αν δεν παρουσίαζε, τότε μπορώ να σας πω ότι θα είχαμε πρόβλημα».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa