Πολιτισμός

Ο Σπύρος Μοσχόπουλος μας ταξιδεύει στο tango του Αstor Piazzolla..

Σπύρος Μοσχόπουλος

Μουσική βραδιά
O Σπύρος Μοσχόπουλος μας ταξιδεύει

στο tango τουΑstor Piazzolla..”

Σάββατο 31 Μαΐου 2014, ώρα 21:30

O πιανίστας Σπύρος Μοσχόπουλος, μετά από πολυετή ενασχόλησή του, ως μουσικός, με την εκτέλεση, διασκευή και σύνθεση έργων εμπνευσμένων από το αργεντίνικο τανγκό, καθώς και την λατινοαμερικάνικη μουσική, επανέρχεται στον πολυχώρο πολιτισμού « Διέλευσις» με ένα ρεσιτάλ πιάνου, εμπνευσμένο σχεδόν αποκλειστικά από τον Astor Piazzolla.

Θα μας παρουσιάσει  πολύ γνωστά έργα του μεγάλου αργεντίνου συνθέτη σε μεταγραφές και δικές του διασκευές για πιάνο σόλο. Θα ακουστούν επίσης και κάποιες γνωστές λάτιν και τάνγκο  μελωδίες άλλων συνθετών.  Έχοντας εμπειρία ως μουσικός εκφραστής της αργεντίνικης  μουσικής κουλτούρας, τόσο ως μέλος των Dueto Tango με τον μπαντονεονίστα  Λευτέρη Γρίβα,  όσο και ως συνεργάτης της διακεκριμένης ακοντεονίστας   Ζωής Τηγανούρια,  θα μας μεταφέρει  «γεύσεις» απ’ το πάθος και τον παλμό μιας μουσικής που δεν γνωρίζει σύνορα.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ταυτόχρονη βιντεοπροβολή που «ντύνει» οπτικά κάποια κομμάτια  με υπέροχες εικόνες και βίντεο, που μας μεταφέρουν στα γραφικά σοκάκια του Buenos Aires.

 

Συντελεστές:

Σπύρος Μοσχόπουλος : πιάνο, απόδοση , διασκευή για πιάνο

Μαρία Ντούμα : επιμέλεια οπτικοακουστικού υλικού

 

Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

 

Κρατήσεις θέσεων

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο info@dieleusis.gr, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Πολυχώρος Πολιτισμού «Διέλευσις»

Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: info@dieleusis.gr | www.dieleusis.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa