Νέα και γνώριμα reality στις οθόνες μας και αναμονή για το show της Μακρυπούλια
Ο ΑΝΤ1 θα κάνει μια προσπάθεια να μπει δυναμικά στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, επενδύοντας σε πρόσωπα και formats, στα οποία προσδοκά να του φέρουν πίσω τη χαμένη τηλεθέαση.
Ξεχωρίζει η βραδινή επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια με το νέο πρότζεκτ «Moments», που φιλοδοξεί να δώσει φρέσκια πνοή στην prime time. Βέβαια, η καθυστέρηση –το περιμέναμε μέσα στην εορταστική περίοδο- γεννά κάποια ερωτηματικά. Παράλληλα, το νέο ριάλιτι «Flathunters» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τρεις μεσίτες που θα προσπαθούν να πείσουν τους υποψήφιους αγοραστές κατοικιών.
Παράλληλα, το «Κάτι Ψήνεται» ετοιμάζει την επιστροφή του, για πρώτη φορά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στο κομμάτι της μυθοπλασίας, η κωμική σειρά «Σούπερ Ήρωες» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον μας από τα τρέιλερ.

