Η είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ντόρα Μπακογιάννη ευαισθητοποίησε όλον το πολιτικό κόσμο της χώρας, που ξεπέρασε τις διαχωριστικές, κομματικές γραμμές.

Από τους πρώτους που ευχήθηκαν στην πρώην Υπουργό ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας σε tweet: «Eίναι δυνατός άνθρωπος και με σιδερένια θέληση. Θα εξέλθει και από αυτή τη δοκιμασία νικητής. Πολλά Περαστικά».

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάλι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», ενώ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε: «Καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη μάχη που έχει να δώσει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!»

Και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα δεν παρέλειψε να ευχηθεί γράφοντας: «Εύχομαι όπως όλοι μας στην κυρία Μπακογιάννη να βγει νικήτρια από αυτήν τη δοκιμασία. Η δύναμη και το ψυχικό της σθένος μας διαβεβαιώνουν για την αίσια έκβαση αυτής της περιπέτειας. Σιδερένια!»