Στενεύει ο κλοιός για τους δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ ο κύκλος των υπόπτων έχει περιοριστεί αισθητά στα 10-15 άτομα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία που επικαλείται το iefimerida.gr, οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βρίσκεται και η δράση της γυναίκας που δήλωνε ψυχολόγος και στην οποία είχε απευθυνθεί η Καρολάιν προκειμένου να την υποστηρίξει ψυχολογικά.

Η αστυνομική έρευνα μελετά τις επικοινωνίες, τις επαφές, το παρελθόν αλλά και τις δηλώσεις που έχει κάνει η εν λόγω γυναίκα μετά την επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, που ζητά να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αλλά και έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», της οποίας φέρεται να ήταν μέλος η «ψυχολόγος», αλλά αποβλήθηκε καθώς είχε εμφανιστεί ως μαιευτήρας-γυναικολόγος, ενώ εκείνοι διαπίστωσαν όπως υποστηρίζουν πως ήταν μαία απόφοιτος ΤΕΙ.

Σε εξώδικη δήλωση η Ελένη Μυλωνοπούλου στρέφεται κατά του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και διαμαρτύρεται «για τα όσα αναφέρετε στην από 31-05-2021 επιστολή σας, περί δήθεν “αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου”» και τονίζει ότι ότι είναι «τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει “ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο” για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά”».

Συνεχίζοντας κατηγορεί τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει «ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα».

«Ουδέποτε ανακοίνωσα και ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της “ψυχολόγου”. Ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα» αναφέρει και παραθέτει τα στοιχεία της εταιρείας τονίζοντας ότι πρόκειται για «κέντρο κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης NLP & Ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων -εναλλακτικών θεραπειών».