Η έκλειψη Ηλίου στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, και θα επηρεάσει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμους – Παρθένους – Τοξότες και Ιχθύες. Δεν είναι μία ήρεμη χρονική περίοδος,  και γενικότερα θα υπάρχει έλλειψη σωστής επικοινωνίας.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η έκλειψη Ηλίου, σημαίνει μία έντονη αναρχία στην σκέψη και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Οι πλανητικές ενέργειες σας κάνουν περισσότερο νευρικούς και δυστυχώς αφήνετε τους άλλους να σας φτάνουν στα  όρια σας. Ίσως να απογοητευτείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα και να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την περίοδο έχετε αρκετά ταλαιπωρηθεί με τα οικονομικά σας, όπως επίσης με συμφωνίες που δεν έχουν κρατήσει προς εσάς, πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Αυτή η έκλειψη θα σας δείξει ότι τίποτα δεν πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα, όπως επίσης ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμη και εκείνα που θεωρούσατε ακλόνητα στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, εφόσον η Ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο. Ήρθε η στιγμή να βρεθείτε ενώπιον των πράξεων σας, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί 9 – 10 – 11 /6. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να νιώσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να αφήσετε πίσω τα [φαντάσματα] από το παρελθόν. Όσο δύσκολο και να φαίνεται, ήρθε για σας η περίοδος της μεταμόρφωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στο δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι, είναι μία ένδειξη ότι η ψυχολογία σας δεν θα είναι καλή, ενώ θα έχετε αστάθεια στον ύπνο σας, αλλά και κρίσεις άγχους. Κάτι που θα πρέπει επίσης να προσέξετε είναι, η διαρροή μυστικών σας και γενικότερα θεμάτων που δεν επιθυμείτε να γίνουν γνωστά στους άλλους. Να διαθέσετε ουσιαστικό χρόνο για τον εαυτό σας και για το κάθε τι που σας δίνει χαρά.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η έκλειψη αυτή θα σας αναστατώσει με θέματα από το παρελθόν, επικοινωνία με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί και γενικότερα καταστάσεις που κρατούσε ο χρόνος μακρυά σας. Η ενέργεια σας αυτή την περίοδο είναι σε χαμηλά επίπεδα και θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια με τον εαυτό σας, για να αποφύγετε την εξάντληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η έκλειψη Ηλίου, σας επηρεάζει και σας δημιουργεί μεγάλη ένταση σε θέματα επαγγελματικά. Ίσως σας βγουν παράπονα με τον τρόπο που έχει δομηθεί η καθημερινότητα σας. Ακατάλληλος ο μήνας αυτός για καινούρια ξεκινήματα, οπότε αυτή την εβδομάδα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αλλαγές και αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στις 10/6, σας εξωθεί να χάσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, να βρεθείτε σε υπερβολές, που σίγουρα δεν θα σας κάνουν καλό σε προσωπικό επίπεδο. Γενικότερα, θέματα από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν και ίσως μετανιώσετε για κάτι που έχετε αφήσει στην μέση και είναι ένας λόγος αυτής της αστάθειας που νιώθετε. Για σας που ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, να προσέξετε τα λάθη που μπορεί να προκαλέσετε από λάθος εκτίμηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η επιρροή από την Ηλιακή έκλειψη, θα είναι αρκετά ψυχοφθόρα, γιατί θα σας δοκιμάσει σε ότι έχετε σταθερό στην ζωή σας. Έτσι τα συναισθήματα σας θα πληγωθούν από καταστάσεις που δεν είχατε υπολογίσει, ενώ θα σας προβληματίσουν και τα οικονομικά σας. Έτσι να είστε προετοιμασμένοι για μία αναστατωμένη περίοδο, που η διάρκεια της θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή έκλειψη, όπου θα έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους, όποιοι και αν είναι αυτοί. Θα μπορούσα εδώ να πω ότι αυτές οι σχέσεις εκφράζονται με μία [συμφωνία] γραφτού ή άγραφτου συμβολαίου, που σας καθορίζουν, γάμος, σχέσεις, συνεταιρισμοί. Αυτή την χρονική περίοδο θα καταλάβετε τα υπέρ και τα κατά αυτών των σχέσεων και αν αξίζουν να υπάρχουν στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η έκλειψη θα σας επηρεάσει περισσότερο στα επαγγελματικά, βάζοντας σε αυτό τον τομέα αρκετές ευθύνες, αναστατώσεις και σίγουρα νέα δεδομένα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Επίσης θα βρεθείτε σε ένα έντονο προβληματισμό που θα έχει τις ρίζες του στις εργασιακές σας σχέσεις με κάποια πρόσωπα, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με κατάλληλο τρόπο, ώστε να μην εκτεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στις 10 /6, σε ένα θετικό με εσάς ζώδιο, θα σας αναστατώσει την συναισθηματική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα και αυτές θα προέλθουν μέσα από τις προσωπικές σας επιλογές και τα παιδιά σας. Είναι καιρός να αποφορτιστείτε με προβλήματα που προέρχονται από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η έκλειψη, σας επηρεάζει άμεσα και πολύ έντονα, βάζοντας τα μέχρι τώρα στηρίγματα σας σε ένα πρόβλημα, σπίτι, οικογενειακές σχέσεις, επαγγελματική ζωή, αλλά και γενικότερα οι επαφές σας με τους άλλους. Θα δοκιμαστείτε από την διπλοπροσωπία των άλλων και καλό είναι να προετοιμαστείτε για καταστάσεις που φοβόσασταν κατά το παρελθόν, αλλά δεν θέλατε να πιστέψετε ότι θα συμβούν.