Αντιδράσεις έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό Twitter, από την αποκάλυψη πως ο Διονύσης Σαρακίνης, ο ένας εκ των δυο φιναλίστ του reality μαγειρικής Masterchef, ήταν υποψήφιος με ακροδεξιό συνδυασμό στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από το πρωί της Τρίτης, το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ επικεφαλής της οποίας ήταν ο Χάρης Μιχαλακόπουλος, συνιδρυτή της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.Ε.Ν.) που συστήθηκε από στελέχη με εθνικιστικές και ακροδεξιές τοποθετήσεις.

Στο ψηφοδέλτιο του εκ των ιδρυτών του κόμματος τα αρχικά του οποίου παραπέμπουν στους ακροδεξιούς της Γαλλίας Ζαν Μαρί και Μαρίν Λεπέν, φιγουράρει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Διονύσης Σαρακίνης ο οποίος διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο του εφετινού MasterChef.

Μάλιστα ο επικεφαλής του ακροδεξιού συνδυασμού φαίνεται να διατηρεί ακόμα φιλικές σχέσεις με τον Διονύση Σαρακίνη, τον οποίο στηρίζει ανοιχτά στον διαγωνισμό μαγειρικής όπως θα δείτε και στην παρακάτω ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.