Η 27χρονη  Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη που κατάφερε να σπάσει το σερί πέντε ανδρών και να γίνει η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα MasterChef. Η νεαρή κοπέλα από τη  Μυτιλήνη δικαίωσε όλους όσους τη θεωρούσαν αδιαφιλονίκητο φαβορί και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η ταλαντούχα κοπέλα από την πρώτη κιόλας μέρα που πέρασε το κατώφλι του διαγωνισμού μαγειρικής κατάφερε να ξεχωρίσει. Όχι μόνο για το ταλέντο της και τις μαγειρικές της γνώσεις. Αυτά άλλωστε ήταν δεδομένα εξαρχής. Είχε γράψει χιλιόμετρα στις κουζίνες.

Αυτό που την έκανε αγαπητή και ξεχωριστή στο κοινό, στους συμπαίκτες της, στους κριτές ακόμα και στους εκάστοτε καλεσμένους του ριάλιτι μαγειρικής είναι ο καθαρός και ξάστερος χαρακτήρας της, ο αυθορμητισμός της, η καλοσύνη της και κυρίως ότι πήγε στο MasterChef μόνο για να μαγειρεύει και όχι για να συμμετέχει σε ίντριγκες ή κόντρες. Είδε το MasterChef ως μια αναμέτρηση μαγειρικής και όχι ως ριάλιτι.

Εδώ και καιρό η Μαργαρίτα είχε δημιουργήσει το δικό της fun club στο Twitter το οποίο τον ήθελε νικήτρια. Κάθε tweet και αποθέωση για τη νεαρή μαγείρισσα…

Δείτε μερικά από τα χθεσινά tweets