Οι Μπακς άφησαν στο Μπρούκλιν τις δυο κακές τους εμφανίσεις και κατάφεραν μέσα στην έδρα τους στο Μιλγουόκι να νικήσουν τους Νετς με 86-83 στο Game 3 και να μειώσουν την ημιτελική σειρά των Playoffs του ΝΒΑ σε 2-1.

Τα «Ελάφια» μπήκαν αποφασισμένα να δείξουν τα… κέρατα τους και πήραν νωρίς το προβάδισμα με 9-0, το οποίο αυξήθηκε στα 30-9, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον να σηκώνουν στις πλάτες τους την ομάδα και να κλείνουν την πρώτη περίοδο με 30-11

Οι Νετς ξύπνησαν στη 2η περίοδο και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στους τρεις πόντους πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 45-42.

Το Μπρούκλιν με Ντουράντ και Ίρβινγκ κράτησε την διαφορά σε απόσταση αναπνοής, όμως τα «Ελάφια» έβρισκαν λύσεις για να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να περάσει μπροστά. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Ντουράντ με τρίποντο έκανε το 80-83, όμως οι Μπακς με Μίντλεντον και Χόλιντεϊ απάντησαν για το τελικό 86-83.

Για το Μιλγουόκι σε καλή βραδιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σκόραρε 33π. και πήρε 14 ριμπ., όμως είχε σημαντική βοήθεια από τον Κρις Μίντλετον που σημείωσε 35π. ενώ είχε και 15 ριμπ.