Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χρ. Κλουτσινιώτη. Πριν λίγη ώρα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος».

Ο κύκλος των απολογιών για τους κατηγορούμενους άνοιξε το πρωί του Σαββάτου και αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε αναφέρει το imerazante.gr.

Για πολλές ώρες ανακρίνονται οι επτά συλληφθέντες, που φαίνεται να έχουν εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση κατά της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον περασμένο Ιούνιο στον Άγιο Σώστη στη Ζάκυνθο.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα έχουν προφυλακιστεί και έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας τρεις από τους συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα στη φυλακή οδηγήθηκαν ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της γυναίκας, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος Κορφιάτη, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις από τους συλληφθέντες, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθεί και ο έβδομος.