«Ελευθεροτυπία δεν σημαίνει ασυδοσία», σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Αction24, Διονύσης Παναγιωτάκης με αφορμή τη λάσπη που συνεχίζει να εκτοξεύει απέναντί του ο Στέφανος Χίος.

Και συνεχίζοντας υπογραμμίζει ότι «δεν σημαίνει ανοχή στην σπίλωση, τη συκοφαντία, τη δολοφονία χαρακτήρων», ζητώντας να μπει «ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ. Τέλος στην αδιαφάνεια. Τέλος στην καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων. Πρέπει να γίνει ένα νέο ξεκίνημα», συμπληρώνει ο κ. Παναγιωτάκης για να καταλήξει τονίζοντας ότι απαιτείται θεσμικό εκσυγχρονισμός, «δείχνοντας» ουσιαστικά την περίπτωση του Στέφανου Χίου.

Η ανάρτηση του κ. Παναγιωτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Ελευθεροτυπία δεν σημαίνει ασυδοσία .
Δεν σημαίνει ανοχή στην σπίλωση ,τη συκοφαντία ,τη δολοφονία χαρακτήρων .
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ
Τέλος στην αδιαφάνεια
Τέλος στην καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων .
Πρεπει να γινει ενα νεο ξεκίνημα :
ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»

Σημειώνεται ότι σε προγενέστερη παρέμβασή του στον σταθμό και την εκπομπή «BrainStorming» του Action24, ο Διονύσης Παναγιωτάκης είχε τονίσει πως δεν θα κάνει ανεκτή τη λάσπη και το βούρκο του Στέφανου Χίου. Ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεργαστεί με όλους τους θεσμικούς παράγοντες για «να γίνει η προστασία άμεση και αποτελεσματική».

Στην εκπομπή παρενέβη και η δικηγόρος του Διονύση Παναγιωτάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η προστασία απέναντι στην διαπόμπευση δεν είναι μόνο νομική υποχρέωση αλλά και αξίωση Δημοκρατίας. Ευτυχώς το δίκαιο βρίσκει πάντα δρόμους να επιβληθεί, αρκεί να το πας μέχρι τέλους». Ενώ έκανε λόγο και για «θεσμικό εκσυγχρονισμό, ο οποίος είναι αναγκαίος για να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα παρακμής».