Ακόμη ένα στοιχείο από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, που βασίζεται σε αναφορές από την Ελληνική Αστυνομία, το μοιραίο βράδυ το ζευγάρι είχε κάποια προστριβή και η 20χρονη είχε εκδηλώσει την πρόθεση της να φύγει από τη μεζονέτα και να κοιμηθεί σε άλλο σπίτι ή σε ξενοδοχείο.

Βάσει του ρεπορτάζ, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι “είναι θέμα ωρών” να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον δολοφόνο. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά δεν είναι αποτέλεσμα ληστείας. Είναι άλλα τα αίτια, άλλα τα κίνητρα και άλλος ο δράστης.

Τα στοιχεία που είναι καταλυτικά για την ΕΛ.ΑΣ. προέρχονται από έκθεση του Τμήματος Ψηφιακών Πειστηρίων των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Σύμφωνα με αυτήν, από το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας, προκύπτει μια απόκλιση. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα, καθώς, σύμφωνα με το ΜEGA, όλα δείχνουν πως η κάρτα έχει αφαιρεθεί 3 ή 4 ώρες πριν μπουν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

Επιπλέον, φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο. Ώρα, που, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.