Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον δικηγόρο το, σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T Live, ήταν «Είμαι μετανοιωμένος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ», ενώ εμφανίστηκε στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές μετανοιωμένος για τη στυγνή δολοφονία της συζύγου του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και η εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «T Live», ο 32χρονος πιλότος δήλωσε στον δικηγόρο του: «Είμαι μετανιωμένος και θέλω να τιμωρηθώ».

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ασκήθηκε στον σύζυγο και δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος κρίθηκε μάλιστα ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων αλλά και ύποπτος φυγής, σύμφωνα με το σκεπτικό του εντάλματος που εκδόθηκε για τη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος διώκεται για τα εξής κακουργήματα:

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
    Κακοποίηση ζώου
  • Τα πλημμελήματα για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη είναι:
  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
  • ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές

Ήδη σε βάρος του 33χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται: ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας.

Επίσης, οι Αρχές θεωρούν τον δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας ύποπτο τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και του τρόπου που παραπλάνησε τις Αρχές με ψευδή στοιχεία.

Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.