Πρώτη είδηση σε Daily Mail και Sun αποτέλεσε η ομολογία του πιλότου πως εκείνος σκότωσε την βρετανικής καταγωγής  Καρολάιν Κράυτς στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.

Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων, στα οποία αναλύονταν τα νέα στοιχεία που έθεταν τον 33χρονο πιλότο στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας γύρω από την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, Daily Mail και The Sun επέστρεψαν με έκτακτα δημοσιεύματα.

Με τίτλο «Εγώ τη σκότωσα», η Daily Mail μεταδίδει την ομολογία του 33χρονου πιλότου, που όπως γράφει το δημοσίευμα «σκότωσε την 20χρονη γυναίκα μπροστά στο παιδί τους».

Ο «Έλληνας σύζυγος ομολογεί τη δολοφονία της Βρετανίδας γυναίκας του Καρολάιν Κράτους» σημειώνει ο τίτλος του δημοσιεύματος. «Όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα στοιχεία, ομολόγησε» αναφέρεται στο δημοσίευμα, που παραθέτει δηλώσεις εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, του Απόστολου Σκρέκα. Στη συνέχεια η Daily Mail, επαναλαμβάνει τα στοιχεία της υπόθεση στα Γλυκά Νερά, όπως το ρολόι του θύματος που οδήγησε τους αστυνομικούς στον πιλότο.

Greek husband 'CONFESSES to murdering British wife Caroline Crouch' sources say

«Ομολογία φόνου», είναι ο τίτλος της The Sun. «Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε τον φόνο της γυναίκας του, αφού εκείνη φέρεται να απείλησε να τον εγκαταλείψει μαζί με την 11 μηνών κόρη τους, αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές» γράφει το δημοσίευμα. Η The Sun υποστηρίζει μάλιστα πως η δολοφονία της Καρολάιν έγινε ενώπιον της 11 μηνών κόρης του ζευγαριού.