Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, συνεχίζει να αρνείται ότι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, δίνοντας σε αδρές γραμμές την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του μίλησε στον ΣΚΑΪ μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου θα βρίσκεται μέχρι την απολογία του την ερχόμενη Τρίτη 22 Ιουνίου.

Ερωτηθείς αν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του, ο πιλότος δήλωσε ότι «δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο», ενώ έσπευσε να τονίσει ότι «δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο» που να συμμετείχε στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Είμαι συντετριμμένος για αυτό που έκανα. Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη και προς τις δύο οικογένειες, τη δική μου και της Καρολάιν και προς τη μονάκριβη κόρη μου που είναι τώρα η μοναδική μου σκέψη. Κατέστρεψα τα πάντα και τη ζωή μου μαζί», είπε επίσης.

Η υπερασπιστική γραμμή
Σύμφωνα με το MEGA, η υπερασπιστική του γραμμή δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Θα δηλώσει μετανιωμένος και θα εστιάσει στην απουσία προμελέτης, θα ισχυριστεί ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος θα ισχυριστεί ότι έχει μετανιώσει για τη δολοφονία, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάιν και ότι δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα, ενώ θα υποστηρίξει ότι έπαιζε θέατρο επί 37 ημέρες… για την κόρη του.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/egklima-sta-glyka-nera-ti-tha-pei-ston-anakriti-o-dolofonos-tis-karolain