Μια φωτογραφία ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιόητας. Φαίνεται η κάμερα ασφαλείας ξηλωμένη και πεταμένη στο μπαλκόνι του σπιτιού.
Ο δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φέρεται πως έβγαλε και πέταξε την κάμερα εποπτείας που ήταν το σαλόνι του σπιτιού. Ο κ. Σκρέκας δεν έκανε κάποιο σχόλιο επί του συγκεκριμένου δεδομένου ότι η προανάκριση είναι μυστική.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «ΝΕΩΝ»,  Βασίλη Λαμπρόπουλο, την έβγαλε, την άφησε στο πάτωμα και πέταξε την κάρτα μνήμης. Η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε νωρίτερα γιατί θα μπορούσε να καταγράφει την στιγμή της αφαίρεσης.  Δεν πέταξε όλη την κάμερα αλλά μόνο την κάρτα μνήμης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Απόστολός Σκρέκας αναφέρθηκε στη θέση της αστυνομίας σχετικά με το τι έπαιξε ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Όπως είπε: «για την ΕΛ.ΑΣ. καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εννοιά δομή του σώματος, η συνεργασία και η στήριξη του κόσμου».

«Δεν ήταν ένα το στοιχείο που μας βοήθησε, αλλά η συνεργασία πολλών στελεχών που εργάστηκαν πολύ και με αποτελεσματική συνεργασία.», τόνισε.

«Η αστυνομία δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεγελάστηκε. Έπρεπε να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και όχι μόνο ένα. Δεν λειτουργούμε με διαίσθηση.», συμπλήρωσε.

Πηγή: MEGATV