H Καρολάιν είχε τραβήξει στις 12 τη νύχτα μια φωτό στο κινητό της, ουσιαστικά ένα print screen από την εφαρμογή για τις κάμερες στο εσωτερικό του σπιτιού τους, που έδειχνε τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ξαπλωμένο στον καναπέ με την κόρη τους στα χέρια του.

Σύμφωνα με τις περιγραφές και τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Καρολάιν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη σοφίτα στον 3ο όροφο, ο μετέπειτα συζυγοκτόνος με την κόρη τους στο ισόγειο.

Τη φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha

Η τελευταία φωτό στο κινητό της Καρολάιν

Μια άλλη φωτογραφία ντοκουμέντο είναι επίσης μέσα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, εκεί που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαϊν Κράουτς.

Πρόκειται για το κουτί του επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly, μέσα στο οποίο ο συζυγοκτόνος ισχυριζόταν για 37 ημέρες ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ τα οποία και άρπαξαν οι υποτιθέμενοι ληστές.

Πρόκειται για ένα από τα ντοκουμέντα της σκηνοθεσίας που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να παραπλανήσει τις Αρχές και να «διώξει» από πάνω του τις υποψίες ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία πρόκειται για το πειστήριο «36», από αυτά που έχει συλλέξει η αστυνομία από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.