Τι συμβαίνει κατά την χρονική περίοδο των 30 ημερών, πριν τα γενέθλια μας;

Είναι  πραγματικά μία στιγμή που αντιλαμβανόμαστε αλλαγές στη καθημερινότητα μας, αλλά και στις συνθήκες που εξελίσσονται γύρω μας, γιατί απλά δεν βρισκόμαστε πάντα σε ίδιες ενέργειες από το σύμπαν.

Είναι μία ευαίσθητη περίοδος που το ΚΑΡΜΑ είναι ενεργό, όπως επίσης βρίσκεται σε εγρήγορση και η εσωτερικότητα μας. Η ζωτική μας ενέργεια είναι χαμηλή και αυτό συμβαίνει γιατί πλησιάζει η Ηλιακή μας επιστροφή, δηλαδή ο Ήλιος να πάρει την γενέθλια θέση του, όπου πριν συμβεί αυτό, πέφτει στα χαμηλότερα επίπεδα δράσης του και ετοιμάζεται για το επόμενο δωδεκάμηνο ταξίδι του.

Σε αυτές λοιπόν τις 30 μέρες, συμβαίνουν «δύσκολα» γεγονότα, τελειώνουν καταστάσεις, υπάρχει η επιθυμία να ολοκληρώσουμε και να κλείσουμε κύκλους, νιώθουμε σαν να περιμένουμε κάποια αποτελέσματα, ή πιο απλά, να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν.  Ίσως μάλιστα να μας απασχολήσουν θέματα υγείας, δικά μας, αλλά και  προσώπων που είναι πολύ σημαντικά για μας.

Ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε και θα αξιολογήσουμε τους έντεκα μήνες που πέρασαν. Θα καταλάβουμε τι αξίζει και τι όχι, μία εκκαθάριση συναισθημάτων, προσώπων, αλλά και γενικότερα της πορείας μας, σε όλους τους τομείς.

Έτσι είναι η καλύτερη στιγμή, από όλο τον χρόνο, όπου μπορούμε να αποστασιοποιηθούμε από νέες ενάρξεις και νέα καθήκοντα που μας επιβάλλουν.

Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε αυτές τις 30 μέρες; Για να υπάρχει ισορροπημένη ενέργεια στην καθημερινότητα μας και να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα από αυτή την μετάβαση, τηρούμε όσο περισσότερο γίνεται τα εξής…

Φροντίστε να έχετε ηρεμία, καλό ύπνο και μην απαιτείτε, το παραπάνω από τον εαυτό σας.

Σκηνοθετήστε στο μυαλό σας, τι θα θέλατε να κάνετε μετά από 30 μέρες.

Ακουμπήστε στην ψυχή σας και ρωτήστε την, τι είναι πραγματικά αυτό που σας εκφράζει.

Διαλογιστείτε, ασχοληθείτε με το σώμα σας και την διατροφή σας,  αφήστε την δημιουργικότητα σας να ξεχειλίσει, ακούστε μουσική, γράψτε τις σκέψεις σας, περπατήστε στην φύση και ετοιμαστείτε σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά, γιατί σύντομα θα έρθουν τα γενέθλιά σας, με νέες προκλήσεις και ενάρξεις.

Απομακρυνθείτε από τοξικά πρόσωπα που θέλουν την ενέργεια σας και μόνο αυτή, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε αξία στην πραγματική αγάπη, που την βλέπετε στις πράξεις των ανθρώπων που βρίσκονται κατ ουσίαν δίπλα σας και σας εμψυχώνουν σεβόμενοι τις οποιασδήποτε επιθυμίες σας.

Αυτές οι 30 μέρες είναι μία πύλη ορθάνοικτη στο υποσυνείδητο και τις μνήμες, που αναδύονται συναισθήματα, εικόνες και αναμνήσεις, πολύ πιο έγκυρες, από τις συνειδητές μας σκέψεις. Είναι ένας λόγος που θα πρέπει να απομονωθούμε από τα πολύβουα μέρη και να αναζητήσουμε το δικό μας λιμάνι, αυτό που θα μας ετοιμάσει για το επόμενο μας ταξίδι.

Άγνωστη η διάρκεια και οι εμπειρίες που θα πάρουμε σε κάθε δωδεκάμηνο κύκλο, όπου αποτελεί μέρος της ενσάρκωσης και του ολοκληρωμένου μας προορισμού, σε αυτή την ζωή, αλλά όταν συμπορευόμαστε αρμονικά με τις ενέργειες, θα μας φαίνονται όλα πολύ γνώριμα και απόλυτα δικά μας.

Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά