Nέα βόμβα από τον Θανάση Kατερινόπουλο για την συγκλονιστική υπόθεση των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία της Καρολάιν. Μάλιστα έδωσε και νέα στοιχεία για το μυστηριώδες ταξίδι στη Σούδα και το περιβόητο σπίτι.

Σήμερα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε ο ένας από το ζευγάρι στα Χανιά, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο ίδιος έχει στο κινητό του ολόκληρο διάλογο.


«Ισχύει αυτό! Ένας από τους δύο με έτερο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Δεν θα πω αν είναι ο δολοφόνος ή η Κάρολαϊν, αυτό ας το βρουν οι αρχές. Αν κληθώ να καταθέσω, θα καταθέσω. Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο το ενός εκ των δύο», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Το ταξίδι έγινε 10 με 12 Απριλίου, μεσούντως του κορονοϊού, τότε που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις. Μετά από αυτό το ταξίδι αγόρασαν κι ένα οικόπεδο. Αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήγαν; Τι σχέση είχαν μεταξύ τους τα πρόσωπα αυτά; Δεν θα πρέπει να ερευνηθούν αυτά; Ήταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, τουλάχιστον αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα. Ναι, τα δύο άτομα που πήγαν εκεί παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι», πρόσθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, προσδίδοντας νέο μυστήριο στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.