Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε γεωργική έκταση στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, εκεί όπου βρίσκονται πρόχειρες κατασκευές στις οποίες διαμένουν οικονομικοί μετανάστες.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, η γεωργική έκταση στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά, βρίσκεται στα όρια του οικιστικού τμήματος της Νέας Μανωλάδας, ενώ από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα, τύπου «Πετζετέλ».

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε σπίτια της περιοχής.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αμφιλοχία

Στο μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στην Αμφιλοχία.

Πάντως, στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ