Σήμερα αναμένεται η έκδοση της διάταξης από την εισαγγελία ανηλίκων που θα καθορίζει σε ποια οικογένεια θα δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του 11 μηνών βρέφους που η μητέρα του, Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι γονείς της Καρολάιν έχουν υποβάλει αίτημα στην εισαγγελία ανηλίκων ζητώντας την αποκλειστική επιμέλεια της μικρούλας.

Από την άλλη πλευρά, οι γονείς του πιλότου έχουν υποβάλει αίτημα για την από κοινού επιμέλεια της μικρούλας και προτείνουν να υπάρχει εναλλασσόμενη κατοικία, δηλαδή κατά τους χειμερινούς μήνες η Λυδία να διαμένει στην Αθήνα και κατά τους θερινούς στην Αλόννησο.

Η δικηγόρος της συμβούλου Ψυχικής Υγείας του ζευγαριού αποκάλυψε ότι η εντολέας της έχει ήδη καταθέσει στις αρχές και προανήγγειλε εκπλήξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Η Σταματία Μάρκου υποστήριξε ότι η ψυχολόγος που παρακολουθούσε το ζευγάρι γνώριζε πολλές λεπτομέρειες για το κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.