Μία μεγάλη συνεργασία η οποία αφορά τόσο τη φανέλα της ομάδας όσο και το κατάστημα που θα κατασκευαστεί στην “Αγία Σοφία” ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Η εταιρεία NIKE είναι αυτή που αναλαμβάνει τον αθλητικό εξοπλισμό της Ένωσης και πού θα ντύνει τους “κιτρινόμαυρους” για τα επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση: 

“H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης NIKE, η οποία και θα αποτελέσει το νέο Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ιματισμού της ομάδας μας.

Η συνεργασία προβλέπει την πλήρη κάλυψη όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων με προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί παραγωγές συγκεκριμένων κωδικών που θα υπηρετούν το ευρύτερο ύφος και την φιλοσοφία της ομάδας.

Καθοριστικό ρόλο στη συνεργασία μας θα έχει και η εταιρεία Football Pro, αποκλειστικός συνεργάτης της NIKE για την Ελλάδα για την κατηγορία του ποδοσφαίρου.

Η Football Pro ανακηρύσσεται σε Official Sports Retailer της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα έχει την αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση όλων των επίσημων σημείων λιανικής πώλησης προϊόντων που θα φέρουν το σήμα μας και θα διαχειρίζεται μεταξύ άλλων και το νέο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα μας”.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της με τη Nike, που θα είναι ο προμηθευτής αθλητικού υλικού, η ΑΕΚ παρουσίασε τη νέα φανέλα της για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η παρουσίαση έγινε ένα εξαιρετικό βίντεο, που συνδέει έντονα την ιστορία της ομάδας, με τη συμμετοχή αρκετών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της, με πλάνα από την «Αγία Σοφία».

Το κεντρικό σύνθημα στην παρουσίαση είναι «Μια φανέλα, όλη μας η ζωή».

«Τι σημαίνει για όλους εμάς η κιτρινόμαυρη φανέλα; Υπερηφάνεια, προσφυγιά, αγάπη, ιστορία, οικογένεια, πάθος, πίστη, αφοσίωση, δέος! Αυτή η φανέλα είναι όλη μας η ζωή! Γιατί είναι διαφορετικό να φοράς την κιτρινόμαυρη!», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.