Μία 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα, φιλοξενούσε τον Χρήστο Παππά, που συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική στην περιοχή του Ζωγράφου.

Πιθανολογείται ότι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο σπίτι της Ουκρανής όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο διέφευγε της σύλληψής του.

Πρόκειται για την Ιρίνα Κρουσένιτσκα, η οποία ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα, στις Δημοτικές Εκλογές. Η γυναίκα συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Το σπίτι που συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς

Μετά τη σύλληψή του ο Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια του 12ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μαζί με την 52χρονη που αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπόθαλψη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς δεν προέβαλε καμία αντίσταση, λέγοντας στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής: “Εντάξει παιδιά, τελείωσε. Έρχομαι”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επί οκτώ μήνες καταζητούμενος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν αλλαγμένος εμφανισιακά, καθώς είχε ξυρίσει το μούσι του, είχε μόνο μουστάκι και λίγα παραπάνω κιλά.

Σήμερα ο Χρήστος Παππάς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια στις φυλακές Δομοκού.