Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τα δημοσιεύματα βρετανικών μέσων ενημέρωσης που κάνουν λόγο για παράνομες δραστηριότητες του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κάνει λόγο για «μυθοπλασίες» .

Συγκεκριμένα, η Mirror ανέφερε πως η ΕΛ.ΑΣ. υποψιάστηκε ότι ο πιλότος σκότωσε τη σύζυγό του αφού εκείνη ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για να μεταφέρει ναρκωτικά.

«Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος» είπε στην ΕΡΤ ο Απόστολος Σκρέκας το πρωί του Σαββάτου και συνέχισε:

«Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους».

Συμπλήρωσε πως η αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα».

Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

 

Παράλληλα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, απάντησε στον ΑΝΤ1, μέσω του δικηγόρου του, για όσα ισχυρίζονται μέσα ενημέρωσης, που έχουν παγκόσμια απήχηση.

Όπως λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος:«η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα».

Το δημοσίευμα της Mirror
Πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η αστυνομία ερευνά την πιθανότητα η Καρολάιν Κράουτς να ανακάλυψε παράνομη δραστηριότητα του συζύγου της, γεγονός που οδήγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να την σκοτώσει, επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη βρετανικής καταγωγής Καρολάιν Κράους και καθ’ ομολογίαν θύτη τον σύζυγό της εξακολουθεί να απασχολεί τον βρετανικό τύπο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή κάλυπτε την υπόθεση με εκτενή ρεπορτάζ.

Η εφημερίδα Mirror επανέρχεται επικαλούμενη πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η ελληνική αστυνομία να φοβάται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπολους τη σκότωσε προκειμένου «να της κλείσει το στόμα» όταν η νεαρή μητέρα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο του για να μεταφέρει ναρκωτικά.

Αναφέρει ακόμη, πως αυτή τη στιγμή ερευνώνται τα οικονομικά του μετά από υποψίες που κίνησε ο τρόπος ζωής του.

Η πρόσφατη αγορά ενός οικοπέδου αξίας 170.000 ευρώ (σύμφωνα με τη Mirror) αλλά και οι πολυτελείς διακοπές, όπως το πρόσφατο ταξίδι στο Ντουμπάι, φαίνεται να προβληματίζουν τους αξιωματικούς της αστυνομίας που πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν πληρωθεί μέσω της εμπλοκής του με ναρκωτικά.

Πηγή αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα ο πιλότος παρακολουθούσε ασφυκτικά τη σύζυγό του και είχε μάλιστα τοποθετήσει μία εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό της, σύμφωνα με τη Sun.

Η πηγή πρόσθεσε ότι την ακολουθούσε ακόμη και σε θεραπευτικές συνεδρίες επειδή να φοβόταν μην προβεί σε αποκαλύψεις.

«Ο τρόπος που δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι ήθελε να της κλείσει το στόμα κυριολεκτικά και συμβολικά», αναφέρει η πηγή στο δημοσίευμα.
Ο μπαμπάς του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς είπε στην εφημερίδα ότι η κόρη του είχε ισχυρές αξίες και θα είχε απειλήσει να φύγει από τον σύζυγό της αν είχε ανακαλύψει μια ενδεχόμενη εμπλοκή με ναρκωτικά.