Από νωρίς, το βράδυ της Δευτέρας, το Άλσος Βεΐκου γέμισε κόσμο. Εκτός από τους συγγενείς και φίλους των δύο φιναλίστ του Survivor οι οποίοι διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλά και τον τίτλο, στο Γαλάτσι βρέθηκε και πλήθος κόσμου που ήθελε να δει από κοντά τους παίκτες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο περνούσαν μόνο όσοι είχαν την απαραίτητη πρόσκληση αλλά και το αρνητικό τεστ κορονοϊού.

Οι παλιοί παίκτες του Survivor, όσοι βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο έστω και για μια εβδομάδα και αγωνίστηκαν στους στίβους μάχης, έδωσαν το παρών στον τελικό του Survivor.

Τα φλας άστραψαν ξανά και εκείνοι χαμογελαστοί δεν αρνήθηκαν μια πόζα και ένα χαμόγελο στους φωτογράφους. Ωστόσο όταν η ζωντανή σύνδεση ξεκίνησε, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως υπάρχουν ορισμένες νέες απουσίες

.Συγκεκριμένα, εκτός από τους James Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και Χριστίνα Κεφαλά, απόψε έλειπαν  επίσης οι Αγγελική Λάμπρη, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νικολέτα Μαυρίδη, χθες, ενημέρωσε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό λίγη ώρα πριν μπει στο θέατρο του Άλσους Βεϊκου.

Το ίδιο συνέβη και με τον James Καφετζή, κάτι για το οποίο ενημέρωσε ο ίδιος τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

πηγή: newsbeast