Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ανοίγει το μπλοκ επιταγών του και η Τσέλσι είναι έτοιμη να «σπάσει» τα μεταγραφικά ρεκόρ, καθώς σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ συμφώνησε με τον Ερλινγκ Χάαλαντ και απομένει η συναίνεση της Ντόρτμουντ για να ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή μεταγραφή, η οποία θα φθάσει συνολικά τα 250 εκατ. ευρώ, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Η γερμανική ομάδα έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Νορβηγό σταρ κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο φιλόδοξος Χάαλαντ φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς θέλει ν’ αγωνιστεί σε ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Ο προπονητής των «μπλε», Τόμας Τούχελ, έχει καταστήσει σαφές τόσο στην διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα όσο και στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, πως με την απόκτηση του Χάαλαντ η ομάδα του Λονδίνου θα μπορέσει να κοντράρει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι και να διεκδικήσει τον τίτλο την επόμενη σεζόν στην Premier League.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του «90Min» η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες πρόταση 175 εκατ. ευρώ για να πείσει τη γερμανική ομάδα να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής! Ο Νορβηγός φορ, που σημείωσε 40 τέρματα πέρυσι, αναμένεται να έχει μισθό πάνω από 330 χιλιάδες ευρώ. την εβδομάδα! Δηλαδή πάνω από 1,35 εκατ. ευρώ το μηνα!