Μετά την κατασκήνωση στα Χανιά, σήμανε συναγερμός σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το GRTimes, στην κατασκήνωση, που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας από 13 έως 17 ετών, εντοπίστηκαν 14 κρούσματα. Θετικά στον ιό βρέθηκαν, ύστερα από τεστ, τρία παιδιά από τη Λάρισα, ένα από τον Βόλο και τα υπόλοιπα από άλλες περιοχές, ενώ τα περισσότερα είχαν συμπτώματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατασκήνωση εκκενώθηκαν μέχρι στιγμής 6 σπιτάκια-σκηνές, τα οποία φιλοξενούσαν 13 άτομα. Οι γονείς των παιδιών που έχουν βρεθεί θετικά σε κορωνοϊό έσπευσαν να τα παραλάβουν.

Σε επικοινωνία που είχε το GRTimes, οι υπεύθυνοι ξεκαθάρισαν ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία. Διαβεβαίωσαν, δε, πως τα μέτρα που τηρούνται κατά της διασποράς του ιού είναι από την πρώτη στιγμή αυστηρά.

Αυτή είναι η δεύτερη κατασκήνωση, σήμερα, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού. Νωρίτερα, έκλεισε κατασκήνωση στα Χανιά, που επίσης έγινε εστία του ιού.