Σε εξέλιξη είναι το «All Star Γκαλά Βέρντι» που διοργάνωσε η Εθνική Λυρική Σκηνή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων από την πρώτη παρουσίαση της Αΐντας στο Κάιρο και στο οποίο λαμβάνουν μέρος η σοπράνο Άννα Νετρέμπκο, η μέτζο Ανίτα Ρατσβελισβίλι, ο τενόρος Γιουσίφ Εϊβάζοφ και ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς.

Την ορχήστρα διευθύνει ο Φιλίπ Ωγκέν.

Οι τέσσερις παγκοσμίου φήμης πρωταγωνιστές της όπερας ερμηνεύουν δημοφιλή αποσπάσματα από διάσημες όπερες του Βέρντι, όπως οι Αΐντα, Τροβατόρε, Ριγολέττος, Ντον Κάρλο, Μάκβεθ κ.ά.
Το «All Star Γκαλά Βέρντι» παρακολουθούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο μέρος στον κόσμο από το Καλλιμάρμαρο για να φιλοξενηθεί αυτή η εκδήλωση-ορόσημο» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διακεκριμένος Γάλλος αρχιμουσικός Φιλίπ Ωγκέν, ενόψει του «All Star Γκαλά Βέρντι» . «Πρόκειται για ένα μοναδικό  γεγονός, μία μεγάλη γιορτή του πολιτισμού που πραγματοποιείται  σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς μνημείο με τους καλύτερους σολίστ της εποχής μας και μάλιστα σε μία ιδιαίτερη στιγμή της ιστορίας, μετά από μήνες αναστολής των ζωντανών θεαμάτων», ανέφερε ο Ωγκέν.