Με τη διάκριση του διαχειριστή της χρονιάς για το 2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος της National Insurance, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, τιμήθηκε στο πλαίσιο του Business Excellence Forum “Diamonds of the Greek Economy 2021”, που διοργάνωσε η εταιρεία New Times Publishing.

Κατά τον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κωνσταντάς, αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη διάκριση στην Εθνική Ασφαλιστική και τον ίδιο, επεσήμανε ότι η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια μέσα από ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες πέτυχε χάρη στην ισχυρή διοικητική της ομάδα, όλο το προσωπικό και όλα τα Δίκτυα Πωλήσεων, για να ανταπεξέλθουν σε μεγάλη επιτυχία. Ενισχύει συνεχώς τη θέση της στην αγορά, δημιουργώντας νέα καινοτόμα προϊόντα, ενισχύοντας συνεχώς την Οικονομική και Κεφαλαιακή της θέση, επιτυγχάνοντας σημαντική και επαναλαμβανόμενη κερδοφορία και παραμένοντας σταθερός αρωγός στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και στον Αθλητισμό, το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό.

«Σήμερα», τόνισε, «ότι η Εθνική Ασφαλιστική εισέρχεται σε μια νέα φάση με την αλλαγή μετόχου, σε μια κρίσιμη στιγμή στα 130 χρόνια της ιστορίας της, βρίσκεται σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης με ισχυρή κεφαλαιακή βάση και υψηλή σταθερή κερδοφορία» .

«Σας διαβεβαιώ ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα συνεχίσει να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην Ασφαλιστική Αγορά, ηγούμενη των εξελίξεων στον Κλάδο και υποστηρίζοντας την Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία», υπογράμμισε ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς.

Η εκδήλωση του θεσμού των επιχειρηματικών διακρίσεων «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2021», πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου, σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα προστασίας για τον Covid 19.

Στη φωτογραφία του βραβείου (από αριστερά): κ. Γιάννης Σαρακιώτης, Αναπληρωτής Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υπεύθυνος Έρευνας και Τεχνολογίας ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.