Η ισπανική εφημερίδα «El Confidencial» δημοσίευσε νέα ηχητικά από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αυτή τη φορά στρέφεται εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Ζοζέ Μουρίνιο και του εκπροσώπου τους, Ζόρζε Μέντες.

Χθες, στο πρώτο… επεισόδιο των αποκαλύψεων, οι ιδιωτικές συνομιλίες του επικεφαλής της «βασίλισσας» αφορούσαν τους Ίκερ Κασίγιας – Ραούλ Γκονζάλεθ, στους οποίους άσκησε εντονότατη κριτική. Αυτή τη φορά, οι στόχοι άλλαξαν…

«Είναι τρελός», λέει ο Πέρεθ για τον Ρονάλντο τον Οκτώβριο του 2012, σε έναν άγνωστο συνομιλητή. «Αυτό το παιδί είναι ηλίθιο, άρρωστο. Νομίζεις ότι είναι φυσιολογικός αλλά δεν είναι, αλλιώς δεν θα έκανε ό, τι κάνει. Το τελευταίο ηλίθιο πράγμα που έκανε το είδαν όλοι … Γιατί νομίζεις ότι έκανε αυτό το ηλίθιο πράγμα;».

Το πλαίσιο στο οποίο αναφέρεται ο Πέρεθ είναι ασαφές, εικάζεται όμως ότι μιλά για τους πανηγυρισμούς στους οποίους δεν είχε προβεί ο CR7 μετά από δύο γκολ που είχε σημειώσει εναντίον της Γρανάδα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Πέρεθ έχει ακόμη «λόγια της φωτιάς» για τον Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του Ρονάλντο και του Μουρίνιο. «Ο Μέντες δεν νοιάζεται γι΄αυτόν, ακριβώς όπως δεν ενδιαφέρεται για τον Μουρίνιο. Ακόμη και για τις συνεντεύξεις. Τίποτα, καθόλου. Είναι παιδιά με τρομερά εγώ, ο προπονητής κι αυτός, και δεν βλέπουν την πραγματικότητα, επειδή και οι δύο θα μπορούσαν να βγάλουν πολύ περισσότερα χρήματα αν έπρατταν διαφορετικά», λέει.

«Και οι δύο είναι αφύσικοι, γιατί μιλάμε για πολλά χρήματα από το δικαίωμα της εικόνας τους. Με το πρόσωπο που έχουν, με αυτήν την προκλητική πλευρά, δεν αρέσουν σε όλους. Είναι ακριβώς το αντίθετο της διαφήμισης!».

Ο Πέρεθ κατηγόρησε επίσης τον Μέντες ότι δεν είναι απολύτως σαφείς στους χειρισμούς του: «Ο Ζόρζε Μέντες είναι ο εκπρόσωπος του προέδρου της Πόρτο, μαζί του είναι όλα παράξενα. Ο Μέντες εμφανίζεται και πληρώνεται, κάτι που δίνει ένα άλλοθι στον πρόεδρο της Πόρτο. Αυτός και ο Μέντες έφεραν τα χρήματα στον Ρώσο (Ρομάν Αμπράμπβιτς) με τον Μουρίνιο, τον Καρβάλιο, τον Φερέιρα».

Μιλώντας για τον Φάμπιο Κοεντράο, αμυντικό της Ρεάλ το 2012, ακόμη ένα «θάψιμο» στον Μουρίνιο. «Είναι άλλος ένας που δεν έχει τίποτα στο μυαλό, και η Μαδρίτη τρώει αυτούς τους τύπους» λέει αναφερόμενος στον Κοεντράο». Και συμπληρώνει: «Αυτή τη στιγμή είναι σκ… και ο Μουρίνιο ένας ηλίθιος. Δεν είναι ότι δεν θέλει να παίξει. Λοιπόν, είναι λίγο ανόητος, οδηγεί χωρίς άδεια … Τούτου λεχθέντος, ήταν συγκλονισμένος από την πίεση».